15
Δεκ.
13

Για τις πρόσφατες εκλογές στην ΕΛΜΕ Κέρκυρας

Κέρκυρα, Δεκέμβρης 2013

Η Πορεία Αριστερή Εκπαιδευτικών ευχαριστεί όσους και όσες τη στήριξαν με την ψήφο τους στις εκλογές της ΕΛΜΕ Κέρκυρας είτε για το Δ.Σ. είτε για το Νομ. Τμήμα της ΑΔΕΔΥ.

Εκτιμάμε ότι το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό για ένα ανεξάρτητο σχήμα που συμμετέχει για πρώτη φορά σε μια τέτοια εκλογική διαδικασία και φανερώνει μεγαλύτερες δυνατότητες για το μέλλον.

Η Πορεία Αριστερή Εκπαιδευτικών μέσα σε λίγους μήνες από τη συγκρότησή της στην Κέρκυρα κατάφερε να αποκτήσει ένα διακριτό πολιτικό στίγμα. Προσπαθήσαμε και δώσαμε τη μάχη για την αλλαγή συσχετισμών στο σωματείο με τις όποιες δυνάμεις διαθέτουμε.

Η εκλογή δύο συναδέλφων του σχήματος στο Νομ. Τμήμα της ΑΔΕΔΥ αποτελεί ένα θετικό γεγονός και μας χρεώνει μια ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη για το επόμενο διάστημα. Θεωρούμε ότι η μάχη για την αναγέννηση των σωματείων, για την ανατροπή των συσχετισμών σε όφελος του εργαζόμενου λαού είναι μια δύσκολη υπόθεση, δεν είναι υπόθεση της μίας μέρας.

Η Πορεία Αριστερή δεν είναι ένα ευκαιριακό σχήμα. Στους εκπαιδευτικούς λειτουργεί και παρεμβαίνει σε πανελλαδική βάση από το 2009. Είμαστε ένα πανελλαδικό σχήμα παρέμβασης τόσο στους εργασιακούς χώρους όσο και στη νεολαία.

Το επόμενο διάστημα θα προχωρήσουμε πιο ουσιαστικά και δυναμικά την παρέμβασή μας πρώτα και κύρια στον εκπαιδευτικό χώρο ο οποίος αντιμετωπίζει οξυμένα προβλήματα αλλά και γενικότερα στις διαδικασίες του εργατικού-λαϊκού κινήματος.

Πορεία Αριστερή Εκπαιδευτικών

 

clip_image002

Advertisements

0 Responses to “Για τις πρόσφατες εκλογές στην ΕΛΜΕ Κέρκυρας”  1. Σχολιάστε

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s


Γράψε εδώ το e-mail σου για να ενημερώνεσαι αυτόματα:

Μαζί με 352 ακόμα followers

Επισκεψιμότητα

  • 7.888 Συντροφικά Clicks
Advertisements

Αρέσει σε %d bloggers: